Oferte

Cea mai buna oferta de roll-up banner de pe piata, sistem+print inclus de la 24 euro+tva

oferta3

OFERTA PACK 20 ROLL-UP 85

CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA pentru un sistem roll-up+print : 24 EURO/BUC. Achizionati 20 buc roll-up sistem 85 cm + print inclus, iar noi va oferim cel mai bun pret de pe piata : 24 euro fara tva/buc

oferta4

OFERTA PACK 10 ROLL-UP 85

CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA pentru un sistem roll-up+print : 26 EURO/BUC. Achizionati 10 buc roll-up sistem 85 cm +print inclus, iar noi va oferim cel mai bun pret de pe piata : 26 euro fara tva/buc

oferta1

OFERTA ROLL-UP DUBLU

Comandati un sistem roll-up dublu + 2 printuri incluse si beneficiati de cel mai bun pret de pe piata: 55 euro/buc

oferta2

OFERTA INLOCUIRE PRINT

Aveti un sistem roll-up si doriti sa-l refolositi inlocuind printul? Noi va oferim acest serviciu GRATUIT. Comandati printul pentru numai 15 euro si noi va oferim serviciul de inlocuire a printului GRATUIT

Tipar digital cu cel mai bun raport pret-calitate

oferta print afise

OFERTA SPECIALA PRINT AFISE

Comanda afise format A3sau SRA3, policromie, in orice tiraj, pe hartie de 150 g/mp la pretul special de numai 1,2 lei/buc.

oferta print pliante

OFERTA PRINT PLIANTE

Comanda 1.000 buc pliante trifold, format desfasurat A4, policromie fata-verso, suport hartie 150 g/mp la pretul special de numai 590 lei.

oferta print flyere

OFERTA PRINT FLYERE

Comanda 1.000 buc flyere format A6, policromie fata-verso, suport hartie de 90g/mp la pretul special de numai 199 lei pentru intreg tirajul.

oferta carti de vizita

OFERTA PRINT CARTI DE VIZITA

Comanda 1.000 buc. carti de vizita, pe carton de 300g/mp, policromie o fata, la pretul special de 0,15 lei/buc. Formatul cartilor de vizita este de 50×90 mm.

Print outdoor de mari dimensiuni, pret incepand de la 4 euro/mp pentru o rezolutie de 1440 dpi

oferta print banner

OFERTA PRINT BANNER

Cel mai bun pret de pe piata pentru print banner, indiferent de cantitatea comandata pretul este de 4,5 euro/mp. Pentru cantitati mai mari de 100 mp preturile pentru print banner sunt negociabile.

oferta print autocolant

Oferta print autocolant PVC

Va oferim print pe autocolant pvc la rezolutie foto, 1440 dpi, la preturi incepand de la 4,5 euro/mp, pretul este valabil pentru o cantitate minima de 30 mp, pentru cantitati mai mari de 100mp pretul este negociabil

oferta print window graphics

Oferta print window graphics

Oferta speciala print window graphics, pret incepand de la 7,5 euro/mp pentru o cantitate minima de 20 mp. Va oferim, de asemenea, garantia rezistentei printului in timp pentru expunere la exterior, minimum 2 ani.

oferta print canvas

Print canvas

Va oferim cel mai bun pret pentru print canvas la rezolutie foto, 1440 dpi, pret incepand de la 10 euro/mp pentru canvasul artificial. Preturile pentru sasiul de lemn se calculeaza in functie de dimensiunile acestuia.